martes, 23 de noviembre de 2010

IV DUATLÓ DE BALAGUER 2010

Anna Noguera del CAI Triatló Petromiralles guanyadora de la duatló de muntanya de Balaguer.

El passat diumenge, 21 de novembre, va tenir lloc la IV Duatló de Muntanya a Balaguer. En aquest any, es va comptar amb un circuit diferent d'anteriors edicions on la sortida ja no es va produir des del Monestir de les Avellanes sinó des de la mateixa Balaguer. El primer tram de cursa a peu constava de 6 km amb uns 500mts per la vora del Segre per després travessar el casc antic amb fortes rampes de pujada, enllaçant amb senders i escales fetes amb travesses de ferrocarril per baixar de nou a la vora del riu i donar la segona volta. El tram de btt es va completar amb un circuit de 23km molt durs, amb trialeres i senders molt tècnics i pistes amb forts desnivells on bici i corredor es van haver de posar a prova. Finalment, el darrer tram de cursa a peu consistia en realitzar una volta al circuit inicial.

El vencedor absolut va ser Ever Alejandro Gomez del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 1:55:46 i la guanyadora absoluta va ser l’atleta igualadina ANNA NOGUERA amb un temps de 2:35:15, a més de quedar també 1 ª Junior Femenina.

D’aquesta manera l’Anna Noguera, amb només 18 anys acabats de fer, aconsegueix la seva primera victòria absoluta de la temporada i es col·loca en segona posició del rànquing català.

Per part dels components de CAI TRIATLÓ aquests van ser els resultats:

RIOS CUADROS, JOSE ROQUE V1M   2:30:56  65  0:27:46  69   1:43:06      62  0:20:04
NOGUERA RAJA, ANNA JNF                2:35:15  67  0:27:48  78   1:49:06     34  0:18:20
COSTA SUBIRANA, JORDI ABM          2:57:04  91  0:29:28   11  02:06:57   67  0:20:39

miércoles, 17 de noviembre de 2010

VI DUATLÓ DE VILADECAVALLS 2010

El CAI Triatló Petromiralles a la Duatló de muntanya de Viladecavalls.

El passat diumenge, 14 de novembre, es va disputar la 6a duatló de Viladecavalls, prova puntuable pel circuit català de duatlons de muntanya. La prova, que celebrava la seva sisena edició, va comptar amb gairebé 300 inscrits, dels quals 276 van poder creuar la línia d’arribada. Va constar d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 20 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3,5 km. Abans de la prova oficial, es va disputar la ja tradicional duatló infantil que va comptar amb la participació de més de 100 petits i petites atletes.

Els guanyadors de la prova van ser l’Ever Alejandro Gomez del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 1:30:29 i la Ester Hernandez del CN Reus Ploms amb un temps de 1:51:30.
Per part del CAI Triatló, va participar l’Oscar Pèrez. Va realitzar un temps de 1:58:03 i quedar 135è a la classificació general.

La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Triatló Petromiralles serà el proper diumenge 21 de novembre a Balaguer.

miércoles, 10 de noviembre de 2010

VIII DUATLÓ VALLFOGONA DEL RIPOLLÉS

Duatló de Vallfogona: primera duatló de muntanya de la temporada i primer podi per l’Anna Noguera del CAI Triatló Petromiralles.

El passat 7 de novembre es va disputar la 8a duatló de Vallfogona donant inici a la temporada 2010-2011 de duatlons de muntanya. La popular i espectacular prova del Ripollès va comptar amb 122 participants, i constava d’un primer tram de cursa a peu de 6 km; un segon de 22 km de bicicleta de muntanya; i un darrer tram de cursa a peu de 3 km.
Els guanyadors de la prova van ser l’Aleix Fàbregas del CTSJ Abadesses amb un temps de 2:02:16 i l’Isabel Eizmendi del CERRR Strands Triathlon amb un temps de 2:45:59.
Per part del CAI Triatló Petromiralles, va participar l’Anna Noguera que va començar la temporada com va acabar la passada: amb un nou podi. La igualadina va realitzar un temps de 2:51:27 només essent superada per la Isabel Eizmendi. D’aquesta manera, va entrar a la línia d’arribada com a segona fèmina en la classificació general i primera en la categoria júnior.
La propera duatló de muntanya amb participació de l’equip de duatletes de muntanya del CAI Traitló Petromiralles serà el proper diumenge 14 de novembre a Viladecavalls.