lunes, 23 de enero de 2012

I DUATLÓ CERDANYOLA DEL VALLÉS 2012

Al Parc Tecnològic del Vallès, en concret la plaça d’Europa, va ser la ubicació de la sortida i l’arribada de la 1a edició de la Duatló de Carretera de Cerdanyola. Prova que va superar tots els esquemes a l’arribar fins a 430 participants i que va transcórrer a la falda de la Serra de Collserola. La prova va ser de tipus esprint: una volta de 5km de cursa a peu combinant asfalt/cross, més 20km de ciclisme (3 voltes) en un circuit de carretera totalment tancat al trànsit i molt “trenca-cames”. I per acabar 2’5km de cursa a peu.
La prova va ser molt ràpida i el temps va acompanyar. El primer duatleta en creuar la meta va ser en Lluís Vila del C.N.TERRASSA amb un temps de 00:56:54, el seguia molt d’aprop Martín Drajer del C.T. RUNNERSWORLD amb un temps de  00:57:03 i completava el podi Rodrigo Torres C.N. PRAT-TRIATLO amb un temps de 00:57:17.
Pel que fa a les noies la guanyadora absoluta amb un temps espectacular traient més de 4  minuts a la segona noia  va ser l’Anna Rovira del TEAM CALELLA TRIATHLON amb un temps de 01:02:45, a molta distància la seguia la Montserrat Cinca del C.N.REUS PLOMS amb un temps de 01:06:43 i completava el podi Montse Aranda del TRIATLO BCN-TRIFORFUN amb un temps de 01:08:59
La triatleta Elena Barlabé del C.A.Igualada aconseguia arribar en 4a posició, amb un temps de 01:10:16, realitzant una gran remuntada en el tram ciclista i mantenint, en els últims 2’5km de cursa a peu.Pel que fa als clubs, els guanyadors masculins van ser  C.N.PRAT-TRIATLO en dones el  TRIATLO BCN-TRIFORFUN.

miércoles, 18 de enero de 2012

DUATLÓ DE CABRILS 2011

Un dia gairebé de primavera per l'última prova de l'any, bastant endurida respecte a edicions anteriors, 278 duatletes dels 324 inscrits completem els 5km de running, 20km de btt i 3km de running.
Nova demostració de força i potència del primer classificat masculí Ever Alejandro del CERRR IGUALADA 01:33:45, treient més de tres minuts al segon classificat i primera classificada Meritxell Gimenez 1:59:01