lunes, 25 de febrero de 2013

VII DUATLÓ CIUTAT D’IGUALADA 2013

Bona actuació del CAI Triatló Petromiralles a la Duatló ciutat d’Igualada

Amb una participació record de 505 inscrits, el passat diumenge es va donar el tret de sortida a la VII Duatló Ciutat d’Igualada de carretera, que en aquesta ocasió acollia el Campionat Nacional de Catalunya per grups d’edat. Tot i el fred i les inclemències meteorològiques del cap de setmana, la prova es va disputar amb tota normalitat.
Cal destacar la bona actuació dels duatletes del CAI Triatló Petromiralles, que aconseguien pujar al podi. En grups d’edat de 30 a 34 anys la primera classificada va ser Sonia Julià i en categoria masculina tercer lloc per Daniel Baraldés, en grups d’edat 50 a 55 anys Jose-Roque Ríos assolia la segona posició i Josep Cantero la tercera, finalment tercer lloc per Salvador Pérez en grups d’edat de 55 a 59 anys.
Per equips, 4rt lloc per l’equip femení i 5é lloc per l’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles.
En la classificació general nova victòria de Xavier Torrades (CN Reus Ploms) i de Dolça Ollé (Fasttriatlon).
A nivell individual els resultats del CAI Triatló en la classificació general van ser els següents:

I DUATLÓ DE MUNTANYA D'IGUALADA 2013

Excel·lents resultats del CAI Triatló Petromiralles al I Duatló de muntanya d'Igualada

El dissabte 23 es va celebrar el I duatló de muntanya d'Igualada. Tot i les inclemències meteorològiques prop d'un centenar de duatletes van desafiar la neu i el fred i van prendre la sortida en aquesta primera edició del duatló de muntanya.
Degut a la nevada de la nit de divendres, dissabte l'organització va haver de modificar el circuit de bici i es va reduir a 12 km per tal de garantir la seguretat de tots els participants.Tot i el fred i la neu, els participants van gaudir molt d'un recorregut en bici amb trams tècnics i acompanyats de neu. El format de la prova va ser de 5 km corrent, seguit de 12 km de BTT i van acabar amb 3 km corrent.

El guanyador absolut de la prova va ser l'Enric Vidal del CAI triatló Petromiralles, seguit del Carles Torrents del FEEC i en tercer lloc entrava Marc Codina també del CAI triatló Petromiralles.
En l'apartat femení la guanyador fou Nuria Espinosa del Triatló Granollers, seguida de la duatleta local Lídia Borràs del CAI triatló Petromiralles que va fer uns dels millors parcials de bici, i en tercera posició l'acompanyà al podi la Laura Cedran del FEEC.

VI CAMPIONAT DE CATALUNYA DUATLÓ PER EQUIPS 2013

Bons resultats del CAI Triatló Petromillares al campionat de Catalunya de duatló per Equips.

El dissabte 2 de febrer es va celebrar el VI duatló del Prat que a més era campionat de Catalunya de duatló per equips. El CAI triatló Petromiralles va estar representat en la prova per 2 equips masculins i 2 femenins, d'un total de 130 equips que van disputar la prova, 25 dels quals eren femenins.

La prova a diferencia de la resta de duatlons te com a peculiaritat que es disputa en un format contrarellotge per equips. Cada minut prenia la sortida un equip, i el drafting només estava permés entre els components d'un mateix equip, això fa que la tàctica de l'equip sigui molt important en aquest tipus de prova. El fort vent va ser un dels protagonistes de la jornada, ja que acompanyar a tots els equips al llarg de la prova i va fer que sobretot el tram de ciclisme de la prova fos molt dura.

Els guanyadors de la prova i per tan els campions de Catalunya de duatló per equips, van ser en categoria masculina el CN Reus Ploms seguits pel FastTriatlon i CN Mataró. I en categoria femenina el FastTriatlon seguits pel CN Prat triatló i CN Vic. Els equips del CAI triatló Petromiralles van obtenir uns molt bons resultats:
- Equip A femení format per Lola Brusau, Mar Franco i Sonia Julià es va classificar en 7ena posició.
- Equip B femení format per Lidia Borràs, Susana Llopart i Clara Ruiz es va classificar en 17ena posició
- Equip A masculí format per Dani Baraldés, Dani Segura, Joan Riera, Oriol Duran, Marc Codina i Jordi Vidal es va classificar en 16ena posició
- Equip B masculí format per Josep Martínez, Jordi Jose, Oriol Oliveras, Oriol Castells, Sergi Pujabet i David Sevilla es va classificar en 55ena posició

Igual que en les edicions anteriors d'aquesta prova, a més dels quatre equips participants també es van desplaçar un gran nombre de companys del CAI triatló Petromiralles i familiars per animar i donar suport als quatre equips que van representar al club.