lunes, 25 de marzo de 2013

X DUATLÓ DE VALLFOGONA 2013

La duatló de Vallfogona tanca el circuit català de duatló de muntanya

Brillant temporada dels duatletes de muntanya del CAI triatló Petromiralles que finalitza amb un treballadíssim ascens a la primera divisió.

El diumenge 24 es va celebrar el X duatló de Vallfogona que a més era campionat de Catalunya absolut de duatló de muntanya i marcava el final del circuit català de duatlons de muntanya.

La prova consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 22 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. La prova va ser molt dura, el tram de còrrer tenia força desnivell amb un constant pujar i baixar sense cap tram pla i amb certa dificultat tècnica. El circuit de BTT amb un terreny enfangat va endurir encara més la prova, en un circuit que ja de per sí era dur per les llargues pujades i baixades que no donaven ni un segon de descans als participants.

Els guanyadors absoluts, i per tan campions de Catalunya de duatló de muntanya han estat Francesc Freixer del Grup Esportiu Esteve i Mercè Tussell del CN Reus Ploms. Per part del del CAI triatló Petromiralles van participar 5 duatletes amb molt bons resultats:

.- Pos. 30 Enric Vidal 1h 55h 22s

.- Pos 68 Sergi Pujabet 2h 11 22s (11è absolut al rànking català final)
.- Pos 98 Oriol Duran 2h 28m 09s
.- Pos 107 Jordi Costa 2h 32m 35s
.- Pos 122 David Segura 2h 48m 09s

Amb un gran esforç i treball d'equip fet durant tota la temporada de duatlons de muntanya, els duatletes del CAI triatló Petromiralles han aconseguit la 4a posició a la segona divisió d'un total de 32 equips. A més aquesta 4a posició els hi ha permés aconseguir aquest brillant ascens a la primera divisió.

martes, 19 de marzo de 2013

XXIII DUATLÓ DE BANYOLES 2013

Gran victoria de Sònia Julià al duatló de Banyoles.

El passat diumenge 17 de març, sis membres del CAI Triatló Petromiralles van disputar el 23è duatló Olímpic de Banyoles, que constava de 10km inicials de cursa a peu, 40km de bicicleta de carretera amb un circuit exigent per acabar amb 5km de cursa a peu. La guanyadora absoluta de la prova va ser l’atleta del CAI Triatló Petromiralles Sònia Julià amb un temps de 2h 19min i 17s a un minut de la segona classificada, fent una brillant carrera i demostrant un molt bon estat de forma, mentre que en categoria masculina el guanyador absolut va ser Pau Castellvell del Fast Triatlon.
Els altres components de l’equip CAI Triatló Petromiralles van creuar la línia de meta en 28ª posició en Dani Baraldés, 39è Joan Riera, 45è Marc Codina, 52è Dani Segura, 187a Sònia Julià i 241è Jordi José d’un total de 410 inscrits.
Pel que fa la classificació per equips, els nois van aconseguir una merescuda 8a posició dels 40 equips que van presentar-se.

CAI Triatló Petromiralles

lunes, 4 de marzo de 2013

XVIII DUATLÓ DE LA GARROTXA 2013

El CAI Triatló Petromiralles participa a la Duatló de la Garrotxa

El passat diumenge 3 de març, més de 274 duatletes van participar a la XVIII Duatló de la Garrotxa que es realitzà al municipi de Castellfollit de la Roca. En aquesta ocasió s’acollia el Campionat Nacional per Categories, en un circuit molt ràpid i rodejat d’espectaculars paisatges. En la cursa es van recórrer les distàncies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2 km córrer.
Els guanyadors absoluts de la prova van ser Pau Castelellvell del Fasttriatlon en categoria masculina, i Laura Gómez del Triatlon Ferrol en categoria femenina.
L’equip masculí del CAI Triatló Petromiralles va quedar classificat en 5é lloc d’un total de 24 equips, assolint el quart lloc en el ranquing de clubs del circuit català de duatlons de carretera.
Per categories, destacar la bona actuació d’Oriol Duran i Neus Lladó classificant-se en 5é i 6é lloc en categoria Sub-23. A nivell individual els resultats van ser els següents, 10è Daniel Baraldés, 32è Oriol Duran , 41è Joan Riera, 56è Enric Vidal i 248è Neus Lladó.