lunes, 24 de marzo de 2014

XIX DUATLÓ DE LA GARROTXA 2014

Nombrosa representació del CAI triatló Petromiralles al duatló de la Garrotxa - Castellfollit

El diumenge 23 es va celebrar el XIX duatló de la Garrotxa - Castellfollit de la roca, prova puntuable per al circuit català de duatló de carretera. La prova, amb molt bona organització va reunir 323 duatletes que van prendre la sortida per recórrer les distancies de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer. El tram de ciclisme, amb un circuit molt bonic i alhora força exigent, va marcar les principals diferencies entre els participants.  Els guanyadors absoluts de la prova van ser el Genis Grau del club triatló Castellfollit i Sonia Julia el CERRR en categoria femenina.

Per part del CAI triatló Petromiralles, nombrosa representació i molt bons resultats de tot l'equip:

Pos. 34 Daniel Segura
Pos. 40 Josep Martinez
Pos. 75 Marc Moreno
Pos 77 Marc Codina
Pos 110 Jose Rios
Pos 177 Aida Solà (Pos. general femenina 18)
Pos 184 Toni Salanova
Pos 204 Neus Lladó (Pos. general femenina 28)
Pos 221 Susanna Llopart (Pos. general femenina 33)
Pos 244 Lidia Borràs (Pos. general femenina 41)
Pos 236 Vicente Pastor (debutant en duatló)
Pos 244 Sergi Trujillo (debutant en duatló)

lunes, 17 de marzo de 2014

XXIV DUATLÓ DE BANYOLES 2014

Daniel Baraldés del CAI Triatló Petromiralles 5è absolut al duatló de Banyoles
En la classificació per equips, excel.lent 5è lloc del CAI Triatló Petromiralles

Components del CAI Triatló Petromiralles van participar el passat diumenge a la XXIV Duatló de Banyoles, amb una molt bona actuació en el resultat per equips quedant cinquens de quaranta-quatre clubs participants. La prova es va disputar un cop més en format olímpic constant de 10 Km de carrera a peu, seguits de 40 Km de ciclisme i acabat per 5 Km de carrera a peu.

Entre els components del CAI Triatló Petromiralles cal destacar la brillant actuació de Daniel Baraldés que va quedar 5è de la general amb 02:00:21 lluitant en tot moment per les posicions de podi. Pel que fa a la resta de components del club, també van obtenir molt bons resultats: 32è Jordi Vidal amb 02:07:50, 41è Joan Riera amb 02:08:32, 67è Sergi Pujabet amb 02:11:55, 77è Albert Felip amb 02:13:59 i 369è Clara Ruiz amb 03:34:49.

Els guanyadors absoluts de la prova van ser Sergi Rodriguez (P.C. Cervera) amb 01:59:22 i Maria R. Carrasco (Absolut Sport) amb 02:24:16. Pel que fa als equips guanyadors van ser Fasttriatlón Club en categoria masculina i C.N. Reus Ploms en la femenina.

La cita, organitzada per l'àrea d'Esports de l'Ajuntament de Banyoles, es va desenvolupar en un dia marcat pel sol, per unes temperatures inusualment altes per a l’època de l’any en què ens trobem i pel fort vent que va fer acte de presència durant tota la prova.

lunes, 10 de marzo de 2014

DUATLÓ SANT JOAN DE LES ABADESSES 2014

Representants del CAI Triatló Petromiralles a l’exigent duatló de Sant Joan de les Abadesses

Diumenge 9 de març, amb un dia espectacular per disputar una de les duatlons més exigents del circuit català, amb 219 duatletas en el arc de sortida per fer els primers 10km de cursa a peu, dues voltes de 5km amb força desnivell per pujar a la estació del Ferro, un circuit molt maco i entretingut però molt exigent, seguit de 40km de ciclisme baixant a Ripoll per encarar la forta pujada a Vallfogona de Ripollès i a continuació coronar el coll de Santigossa(1032mts). Seguidament tornada amb una gran baixada i fins Sant Joan per acabar amb els 5km de cursa a peu per el mateix circuit inicial.
Els guanyadors absoluts han estat el Lucas Mola del FASTTRIATLON amb un temps de 02:01:11 i Nuria Peix del C.N.VIC-ETB amb un temps de 02:27:33.
Per part del CAI TRIATLÓ PETROMIRALLES tres components han puntuat per a la lliga de clubs en aquesta dura i bonica duatló amb els seguents resultats: