lunes, 28 de abril de 2014

XI DUATLÓ DE LA SEGARRA , TRIATLÓ DOBLE OLÍMPIC TERRES DE L'EBRE I TRIATLÓ SPRINT BLANES 2014

Brillant final de temporada del CAI triatló Petromiralles amb dos podis al Duatló de la Segarra

Dissabte 26 abril es va celebrar la XI duatló de la Segarra a la població de Sant Guim amb 170 inscrits. Aquesta prova era l'ultima prova del circuit català de duatlons de carretera. La prova va començar amb un primer tram de 5,6 km en un circuit força trencat amb constants pujades i baixades. Seguidament els participants feien 21km de ciclisme amb un últim tram de 3 km força exigents, i per acabar els participants van fer 2,8km de cursa a peu.
Els guanyadors absoluts de la prova foren Roger Roca i Sonia Julia del CERRR.
Per equips, destacar la brillant actuació del CAI triatló Petromiralles que va aconseguir el seu primer podi per equips en categoria masculina dins el circuit català de duatlons, l'equip masculí va acabar en una excel·lent 3era posició general per equips.
A nivell individual destacar el 6é lloc absolut de Daniel Baraldés i el podi com a segon classificat veterà d'Oriol Castells.
La resta de resultats:
6é Daniel Baraldes
20é Daniel Segura
25é Marc Moreno
33é Oriol Castells

Inici de temporada de triatlons del CAI triatló Petromiralles amb el doble olímpic de Terres de l'Ebre i el triatló sprint de Blanes

Diumenge 27 abril va arrancar la temporada de triatlons dins el circuit català amb les proves de Terres de l'Ebre i Blanes.
La prova de Terres de l'Ebre es va disputar sobre distancia doble olímpic: 3000 metres de natació, seguits de 80km de ciclisme i per acabar 20 km de cursa a peu. Els guanyadors de la prova foren Xavier Torrades del CN Reus Ploms i Ivet Farriols del Club Triatló Tarragona.
Per part del CAI triatló Petromiralles excel·lents resultats amb una gran actuació de tot l'equip que van poder finalitzar aquesta duríssima prova que va comptar amb més de 370 inscrits.
Els resultats dels components del CAI triatló Petromiralles foren:
68é Joan Riera 05:00:58
132é Sergi Pujabet 05:21:56
177é Pere Porta 05:33:41
185é Aleix Carbonell 05:35:36

Per altra banda, a Blanes, es celebrava la triatló en distancia sprint sobre les distancies de 750metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de cursa a peu. La prova va ser guanyada per Lucas Mola i Sara Loher del FastTriatlon. L'equip igualadí també va tenir representació en aquesta prova, amb Jordi Vidal que va finalitzar en un gran 57é lloc i l'Isidre Roca amb un 337é lloc d'un total de 520 participants. També va participar Marc Codina però es va veure obligat abandonar al tram de ciclisme per problemes mecànics.

miércoles, 9 de abril de 2014

CAMPIONAT ESPANYA ÈLIT DUATLÓ 2014

Gran actuació de Daniel Baraldés del CAI Triatló Petromiralles al Campionat d’Espanya èlit de duatló.
El duatleta del CAI Triatló Petromiralles, Daniel Baraldés, va participar el passat diumenge en el Campionat d'Espanya de duatló en categoria elit, celebrat a la ciutat asturiana d'Avilés. En aquesta ocasió 101 duatletes van prendre part a la sortida en un recorregut en format sprint de 5km de cursa a peu, 20km de bicicleta i 2,5km a peu.
Els primer 5km es van córrer molt ràpid i formant-se diferents grups, el primer encapçalat per l'actual subcampió del món Emilio Martín i acompanyat de 12 homes. En el tercer grup, ja més nombrós es va situar Baraldés que en el tram de bicicleta juntament amb altres duatletes van intentar contactar amb el segon grup, però la falta d'enteniment en el grup va comportar que al final arribessin a la transició més de 30 duatletes. Baraldés, tot i el caos en la zona de box per deixar la bicicleta, va intentar treure rèdit de la cursa peu, marcant un bon parcial i finalment creuant la línia d'arribada en la 28a posició de la general amb un temps de 00:59:16.
El primer classificat va ser David Castro, de l’equip Triatlón Rodense, amb un temps de 00:56:56, proclamant-se campió d'Espanya i en categoria femenina la guanyadora va ser Miriam Casillas, del Triatlón Ferrol, amb un temps de 01:05:10.
A partir d'ara Baraldés inicia la preparació per participar en el Campionat del món en grups d'edat de 30 a 34 anys, que es disputarà el pròxim 1 de juny a Pontevedra.

lunes, 7 de abril de 2014

XIII DUATLÓ DE VIC 2014

Diumenge 6 abril, amb un dia espectacular amb clima primaveral es va realitzar la XIII Duatló de Vic.
512 duatletas sota el arc de sortida per afrontar els primers 7km de cursa a peu en un terreny bastant pla al voltant del riu, seguit de 34 km de ciclisme amb pujada a dos ports que el enduria bastant aquest tram de ciclisme. Per acabar els participants van fer 3,5 km de cursa a peu.

Els guanyadors absoluts han estat el Joan Rubireta del C.N.VIC-ETB amb un temps de 01:30:26 i la Anabel Gracia del FASTTRIATLON amb un temps de 01:50:24

Per part del Club TRIATLÓ PETROMIRALLES, bons resultats de tots els duatletes igualadins: