lunes, 21 de julio de 2014

TRIATLÓ D'OSONA 2014

Excel.lents resultats del CAI triatló Petromiralles a l'exigent Triatló d'Osona

El triatleta Jose Rios obté un nou podi a Vic

Diumenge 20 de juliol, a la població de Vic es va celebrar la segona edició del triatló d'Osona, prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló i que va comptar amb  450 participants.
La prova consistia amb un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament els triatletes havien de fer 24 km de ciclisme fins a la població de Vic amb un circuit molt exigent on s'havia de coronar l'Alt de la Mina, i per acabar  5 km de cursa a peu pel centre de la població de Vic.

La prova va començar a les 11h, en un dia solejat i amb una temperatura de l’aigua de 23º que va fer que l’ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova foren Nan Oliveras del Terras de Lugo i Nuria Peix del CN Vic.
Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar el gran treball d'equip i els bons resultats de tots els components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 8º posició de la classificació general sobre 38 equips classificats, i una brillant 3º posició de la segona divisió del circuit català. A nivell individual excel.lents resultats de José Rios amb un 2º lloc a la categoria de veterans i Joan Riera amb un 25º lloc de la general sobre 400 triatletes classificats.

Felicitar a l'organització per la gran tasca que requereix aquest tipus de prova i l'èxit organitzatiu aconseguit.

V AQUATLÓ CREIXELL - TRIATLÓ PONT DE SUERT 2014

Aleix Carbonell del CAI Triatló Petromiralles al V Aquatló de Creixell-Torredembarra

Dissabte es va celebrar a les poblacions de Creixell i Torredemabarra la V edició de l’aquatló de llarga distancia amb un primer tram de 5 km corrent , seguits de 2000 metres de natació i un últim tram de 5 km corrent (amb un 85% del tram per la platja)
Els guanyadors absoluts de la prova foren Carlos Galindo del Team Calella i Anna Flaquer del Fasttriatlon. Per part de l’equip igualadí molt bona actuació de l’Aleix Carbonell que va entrar amb 42 posició amb un temps de 1:20:52 i 8e de la seva categoría.

El CAI triatló Petromiralles 7é al campionat nacional de Catalunya per clubs a Pont de Suert

Diumenge 6 de juliol, a la població de Pont de Suert es va celebrar una nova edició del triatló Pont de Suert sobre distancia olímpica amb 1500m natació + 39km ciclisme +10 km de cursa a peu. Aquesta prova es considerada una de les triatlons més boniques del circuit català de triatló pels seus recorreguts i paratges, a més de tenir una molt bona organització i molts voluntaris sempre animant i pendents de tots els participants. A més aquest any tenia l'al·licient que a més era campionat nacional de Catalunya per clubs.
La prova va començar a les 8.45h en un dia solejat, amb una temperatura de l’aigua de 18º que va fer que l’ús del neoprè estigues permès. Els triatletes van fer una única volta de natació de 1500 metres al fantàstic llac de la població. A continuació, i com en les darreres edicions el tram de ciclisme consistia en una única volta de 39km amb circuit d’anada i tornada de per la carretera de Pont de Suert direcció Boí Taüll. Un circuit de ciclisme dur i exigent però alhora molt maco que va permetre a tots els participants gaudir d’unes vistes i paratges fantàstics. Per acabar, els participants van haver de recórrer 4 voltes al circuit de cursa a peu pels voltants del riu per completar els 10km.

Els guanyadors de la prova foren Joan Ruvireta del CN Vic en l'apartat masculí i la Sara Loehr del FastTriatlon en l'apartat femení. A nivell de clubs, va guanyar el FastTriatlón proclamant-se així campions de Catalunya tan en l'apartat femení com masculí.

Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar la nombrosa participació de l’equip i els bons resultats de tots els components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 7º posició de la classificació general. A més d'una brillant 2º posició de la segona divisió del circuit català.