martes, 30 de septiembre de 2014

DUATLÓ ZERO AINSA 2014

EL C.A.I. TRIATLÓ PETROMIRALLES A LA DUATLÓ ZONA ZERO D'AÍNSA (ARAGÓ)
El passat diumenge 28 de setembre es va disputar la segona prova puntuable per al campionat de duatlons de muntanya d'Aragó, a la localitat d'Aínsa, sota la pluja i les baixes temperatures que van endurir una prova ja de per si complicada, que constava de 6 km a peu per la llera del riu Cinca, que tot i no haver de superar cap desnivell, el traçat estava ple de còdols de riu que van dificultar molt la cursa, provocant nombroses torçades de peu i els primers abandonaments. El següent tram de BTT constava de 3 voltes a un circuit de 8km, amb fortíssimes pujades per pista que anaven seguides per forts descensos pels corriols tan característics i tècnics de la coneguda com a Zona Zero de la comarca de Sobrarbe. Finalment els duatletes van haver de córrer 3km més per la mateixa i dificultosa llera del riu.
A aquesta prova s'hi va desplaçar un representant del CAI Triatló Petromiralles, David Segura, que va assolir la 40ª posició final amb un temps de 1h i 54 minuts.

lunes, 29 de septiembre de 2014

VI TRIATLÓ INFANTIL GAVÀ 2014

Nombrosa participació de l'escola esportiva del CAI triatló Petromiralles a Gavà
 Victòries de Elia Ibarra, Judit Ibarra i Carla Bisbal, en les seves respectives categories.
 El passat diumenge 27 de setembre es va celebrar la 6ª Triatló infantil ciutat de Gavà , amb un total de 175 inscrits amb una nombrosa participació del CAI triatló on van participar 10 joves atletes  del club.
 Destacar la victòria de Elia Ibarra, en la categoria infantil amb un temps de 21m 11seg. La prova consistia en un primer tram de natació de 100metres, seguits de 4400metres de ciclisme i per últim 1800 metres corrent per al passeig marítim de Gavà.
Assolia també la victòria en la categoria aleví femení la Judit Ibarra, seguida per Carla Alemany que arribava a meta en segona posició, on en la mateixa categoria era 4a Júlia Solé, 5a Marcel·la Solé i 9a Martona Segura. La prova consistia en un primer tram de 75metres de natació, on les joves atletes del CAI triatló ja van col·locar-se en les primeres posicions, seguit de 2200metres de ciclisme i per acabar 1100metres corrent per al passeig marítim.
En la categoria aleví masculí, destacar la 8a posició de Jan Bisbal i la 22a d’Albert Parera.
La 3a victòria era per la benjamina Carla Bisbal, en un prova que consistia en 50metres de natació, seguits de 2000metres en bici i finalment 800metres corrent per al passeig marítim.
 Finalment, la participant més petita del club , Júlia Oliveras, aconseguia una magnífica 6a posició en la categoria pre-benjamí femení. Després de realitzar 25metres de natació, seguits de 1200metres de ciclisme i acabant amb 500metres corrent pel passeig marítim.

lunes, 15 de septiembre de 2014

13 TRIATLÓ INFANTIL IGUALADA - PETROMIRALLES 2014

Ja tenim la millor triatló infantil de Catalunya aquí al costat.

Per fer la inscripció heu d'omplir AQUEST EXCEL i enviar-lo per correu electrònic.

TRIATLÓ DE LOGROÑO I MEQUINENSA 2014

Representants del CAI triatló Petromiralles a Logroño y Mequinensa
Eva Ribalta segona absoluta al triatló doble olímpic de Logroño
Cap de setmana de plena competició i representació del club a varies proves. A més de la multitudinaria triatló de Banyoles on vam tenir 10 triatletes del club igualadí. També vam tenir representació a Logroño i Mequinensa.
Al triatló doble olímpic de Logroño l'Eva Ribalta va fer una excel.lent triatló aconseguint classificar-se com a segona fèmina de la general. L'Eva va fer un gran registre de 4hores i 57 minuts per completar els 3000 metres de natació, 80 km de ciclisme i 20 km de cursa a peu.
Per altra banda, al triatló de Mequinensa es va fer la primera edició de la triatló de La Mina, distancia sprint, que forma part del circuit aragonès de triatló. El Pep Torras va participar a la prova, acabant la triatló amb una bona 77ena posició de la general i amb un temps 1 hora i 23 minuts.

lunes, 8 de septiembre de 2014

XXIX TRIATLÓ DE CATALUNYA - BANYOLES 2014

Excel.lents resultats de CAI triatló Petromiralles al Triatló de Catalunya (Banyoles)
Nou podi de José Rios, tercer de la seva categoria
 Dissabte 6 setembre, es celebrà la XXIX Triatló de Catalunya a la població de Banyoles, es tracta de la triatló més antiga de les disputades a Catalunya. La prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló va acollir a 630 participants  en un dia solejat i força calorós.
Els triatletes van iniciar la prova amb 1500 metres de natació a l'estany de Banyoles, seguits de 40 km de ciclisme amb nou recorregut pels voltants de la població de Banyoles, un circuit trencacames amb constants pujades i baixades. Per finalitzar la prova els participants van realitzar 10 km de cursa a peu pels voltants de l'estany. Es tracta d'una de les proves amb més participació del circuit català i amb millor acollida per part dels participants.

Els guanyadors de la prova foren Pau Castellvell del FastTriatlon i Ester Hernandez del Reus Ploms. Pel que fa als components del CAI triatló Petromiralles, destacar el gran treball i estratègia d'equip de tots els components que els hi va permetre assolir una excel.lent 9º posició de la classificació general de clubs amb 45 equips classificats, i una brillant 2º posició de la segona divisió del circuit català.

A nivell individual destacar el podi de José Rios 3º a la categoria de veterans i la brillant 38º posició de la general de Jordi Vidal mostrant un gran estat de forma i regularitat als tres segments de la prova.