lunes, 26 de enero de 2015

I DUATLÓ DE TEIÀ 2015

José Rios del CAI triatló Petromiralles al Duatló de Teià
El diumenge 26 de gener es va celebrar el I Duatló de Teià. La prova va comptar amb 195 inscrits i consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 23 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. El tram de ciclisme tenia 1200 metres de desnivell positiu, fet que va fer que la prova fos molt exigent per a tots els participants.
Els guanyadors absoluts foren Albert Soley del T-Bikes Club Triatló i Laura Terrades del Club Triatló Granollers. Per part del CAI triatló Petromiralles va participar en José Rios, que tot i arrossegar una lesió al peu va aconseguir finalitzar la prova en una molt bona 83º posició de la general i 5º posició de la seva categoria.
 
 

martes, 13 de enero de 2015

XVII DUATLÓ DE MUNTANYA DE MATARÓ 2015

Representació del CAI Triatló Petromiralles al Duatló de muntanya de Mataró
El diumenge 11 de gener es va celebrar la XVII edició del duatló de muntanya de Mataró. La prova va comptar amb 224 inscrits i consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 21 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer.
Els guanyadors absoluts van ser Ever Alejandro del Club Medina Triatló i Laura Terrades del Club Triatló Granollers. Per part del CAI triatló Petromiralles van participar en Josep Maria Planell, que tot i arrossegar unes molèsties musculars va poder finalitzar la prova en una molt bona 68º posició de la general i 5º en categoria junior. També va participar José Ríos, que tot i patir una caiguda en el tram de ciclisme va poder finalitzar també la prova entrant en la 148º posició de la general i 6º en categoria veterà.