miércoles, 8 de junio de 2016

CAMPIONAT DEL MÓN DUATLÓ 2016 - TRIATLÓ DE BALAGUER, ARENYS DE MAR I BANYOLES - IRONMAN NIZA 2016

Marc Moreno del CAI triatló Petromiralles 3º del seu grup d’edat al campionat del mon de duatló

Diumenge 5 de juny a la població d’Avilés es va celebrar el campionat del món de duatló en distancia sprint i olímpica. L’atleta igualadí va participar en distancia sprint: 5km de cursa a peu, 20km de ciclisme i 2,5 km de cursa a peu. El Marc va realitzar una brillant cursa que li va permetre aconseguir el 3º lloc del seu grup de d’edat en aquest prestigiós campionat del món de duatló.

Grans actuacions del CAI triatló Petromiralles a les triatlons de Balaguer, Arenys de Mar i Banyoles

Diumenge 5 de juny van coincidir 3 proves del circuit català i lliga de clubs de triatló on el club igualadí va estar molt ben representant i va aconseguir molt bons resultats en totes tres proves.
A Balaguer triatló de muntanya sobre distancia sprint amb 750m de natació, 20k de ciclisme i 5 km de cursa a peu amb bons resultats dels 4 representants igualadins en aquest inici de temporada de triatlons de muntanya. Resultats:  35º José Rios, 37º Oriol Castells, 63º Josep Malavé i 68º Sergi Trujillo.

Arenys de mar es celebrava triatló també en distancia sprint, però en aquest cas en modalitat de carretera. Amplia representació del CAI triatló Petromiralles entre els més de 550 participants a la prova. Els representants del CAI triatló van aconseguir molt bons resultats, a nivell de club va aconseguir un gran 14º posició de la general. A nivell individual els resultats foren: 48º David Sevilla, 67º Marc Codina, 92º Josep Martinez, 148º David Estapé, 214º Felip Castellano, 344º Josep Colomar,  418º David Sala
A Banyoles es va celebrar el prestigiós triatló de mitja distancia “B de Banyoles” on els triatletes van fer 2200m de natació al llac de Banyoles, 80 km de ciclisme i 20km de cursa a peu. Prova molt exigent que va comptar amb prop de 400 participants. Pel part del CAI triatló Petromiralles destacar l’excel.lent 8º posició del equip igualadí i les brillants actuacions individuals dels 3 representants que van aconseguir el següent resultat: 11º Joan Riera, 15º Sergi Pujabet i 149º Xavi Perdiguer

Bernat Viñals del CAI triatló Petromiralles finisher al prestigiós Ironman de Niza

Diumenge 5 de juny el triatleta del CAI triatló Petromiralles va aconseguir per segona vegada finalitzar una prova en distancia Ironman: 3800 metres de natació, seguits de 180 km de ciclisme i per finalitzar 42 km de cursa a peu. El Bernat va participar en un dels Ironmans més durs amb un gran desnivell en el circuit de ciclisme i va aconseguir finalitzar la prova amb un bon temps de 12hores i 44minuts i amb la 280º posició de la seva categoria.