lunes, 13 de junio de 2016

TRIATLÓ DE ZARAUTZ - PINEDA DE MAR - CAMBRILS - 2016

Representants del CAI triatló Petromiralles als triatlons de Pineda de Mar i Cambrils

Diumenge 12 de juny els triatletes del CAI van participar als triatlons de Pineda de Mar i Cambrils. A Cambris sobre distancia olímpica: 1500m de natació, 40km de ciclisme i 10km de cursa a peu es van desplçar tres membres de la secció a Cambrils per participar en aquesta nova edició del triatló de Cambrils que ofereix la possibilitat de fer distancia sprint o bé olímpica. Els representants del CAI van participar a la distancia olímpica i van obtenir molt bons resultats:   189º Felip castellano , 215º Joan Prieto,  256º Ricard Solé.

Per altra banda a Pineda de Mar es va celebrar la modalitat de triatló per relleus en una prova amb molt nivell on el CAI va estar representat per Enric Guix, Marc Pallarés i Josep Maria Planell que van fer una molt bona cursa aconseguint finalitzar en 26º posició. Cada un dels 3 components del equip va realitzar una triatló completa en distancia super sprint, prova molt explosiva i ràpida que van fer gaudir a tots els equips participants.

Anna Noguera del CAI triatló Petromiralles 7º al triatló de Zarautz

Dissabte 11 de juny la triatleta igualadina Anna Noguera va aconseguir una molt bona 7º posició de la general al triatló internacional de Zarautz. Els participants van haver de superar 3000 metres de natació, seguits de 80 km de ciclisme molt exigents i per acabar 20 km de cursa a peu. Aquest any la prova va celebrar la seva 30º edició i va comptar amb un gran nivell de participants. En categoria masculina el guanyador va ser Eneko Llanos i en femenina la triatleta olímpica Ainhoa Murua.