martes, 20 de diciembre de 2016

VII DUATLÓ MUNTANYA TERRASSA 2016

NOVA VICTÒRIA DE NOEMÍ MORENO AL VII DUATLO DE MUNTANYA DE TERRASSA

El diumenge 18 de desembre es va celebrar la VII duatló de muntanya de Terrassa. La prova va comptar amb un total de 375 inscrits que van prendre la sortida en aquesta setena edició. Els participants van fer un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 20 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer.
Els guanyadors absoluts foren Màrio Sinuès del T-Bikes Club Triatlo i Noemí Moreno del C.A Igualada. .

Per part del CAI triatló Petromiralles destacar la 28a  posició de l'equip masculí en la classificació per equips.
A nivell individual destacar la 3a victòria consecutiva del campionat de Noemi Moreno que va aconseguír pujar al podi amb una 1a posició de la general i 1a posició de la seva categoria en grups d'edat 35-39 i en Jose Roque Rios que es va classificar en 3a posició de la categoria grups d'edat 55-59.