martes, 15 de noviembre de 2016

VII DUATLÓ TAVÈRNOLES 2016

Inici del circuit català de duatlons de muntanya amb representació del CAI triatló Petromiralles

EL passat diumenge 11 de novembre, es va inaugurar la temporada de duatlons de muntanya amb el VII duatló btt de Tavèrnoles.

La prova va comptar amb un total de 209  participants que van prendre la sortida. El recorregut consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 20 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. El recorregut, es va caracteritzar per la seva duresa tant el en córrer, com ens els exigents desnivells i passos tècnics de la secció de BTT.
Els guanyadors absoluts foren Francesc Freixer Alsina del Grup Esportiu Esteve i Noemí Moreno Castañeda del CAI triatló Petromiralles

Per part del CAI triatló Petromiralles destacar una 15ena posició de l'equip masculí, el debut de l'Albert Solé amb una 6ena posició sub 23  i l'excel.lent 1 era posició de la general de la Noemí Moreno.