jueves, 19 de enero de 2017

V DUATLÓ MUNTANYA DEL PÈLAGS 2017

Diumenge 15 de gener, un total de  320  particicpants van prendre la sortida a la V Duatló de Muntanya dels Pèlags que era campionat de Catalunya absolut i per clubs de duatló de muntanya.
La prova consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 21 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. La prova va ser dura a causa de la climatologia, ja que la temperatura era força baixa. Pel que fa als recorreguts, tant el córrer com la bicicleta, es van caracteritzar per un ràpid i constant pujar i baixar sense cap tram plà, cosa que no donaven ni un segon de descans als participants.

Els guanyadors absoluts, foren Xavier Jové del  CERRR i Laura Gómez. Per part del CAI triatló Petromiralles, destacar la 2a posició de la Noemí Moreno i la 3a posició general per equips. En l'apartat masculí, destacar la 4ra posició d'Antoni Salanova en grups d'edat i la 22a posició general  per equips.