miércoles, 8 de febrero de 2017

X DUATLÓ CARRETERA DEL PRAT 2017

El diumenge 5 de febrer es va celebrar el X duatló de carretera del Prat que a més era campionat de Catalunya de duatló per equips. El CAI triatló Petromiralles va estar representat en la prova per un equip masculí i un equip femení. En total van prendre la sortida 106 equips,35 dels quals eren femenins.
La prova, a diferència de la resta de duatlons, té com a peculiaritat que es disputa en un format contrarellotge per equips. Cada minut prenia la sortida un equip, i el drafting només estava permés entre els components d'un mateix equip. Això fa que la tàctica de l'equip sigui molt important en aquest tipus de prova. El fort vent va ser un dels protagonistes de la jornada, ja que va acompanyar a tots els equips al llarg de la prova i va fer que sobretot el tram de ciclisme de la prova fos molt dura.
Els guanyadors de la prova i per tant els campions de Catalunya de duatló per equips, va ser tan en categoria masculina com femenina l'equip FastTriatlon. Els equips del CAI triatló Petromiralles en categoria èlit van obtenir uns molt bons resultats:

- Equip èlit femení format per Aïda Solà, Marta Prado, Lola Brusau, Anna Planas i Belinda Gomez es va classificar en 27 ena posició.
- Equip èlit masculí format per Josep Martínez, Dani Baraldés, Marc Moreno, Oriol Marimon i Hector Colom es va classificar en 7 ena posició.

En paral.lel a la prova èlit es va disputar una prova open amb més de 100 equips, on el CAI Triatló va presentar 3 equips masculins. Els resultats de la prova open foren:

- Equip B Masculí format per  Oriol Castells , Ramon llado, Carlos cervera, Albert Solé, David Sevilla i Marc Medel van aconseguir una 90 ena posició
- Equip C Masculí format per , David Estapé, Joan Prieto, Samuel Delgado, Pep Roca, Jordi Jose i Joan Montaner  van aconseguir finalitzar en 37ena posició

Mencionar que per problemes logístics, l'Equip B va ser penalitzat amb 10 minuts, cosa que el va fer caure en la classificació.