miércoles, 22 de marzo de 2017

XXII DUATLÓ DE LA GARROTXA 2017

Anna Noguera campiona de Catalunya de Duatló de Carretera

El diumenge  19 de Març, l'Anna Noguera es va proclamar Campiona de Catalunya de duatló de Carretera en la XXII edició del Duatló de la Garrotxa a Castellfollit de la Roca. La prova  d'aquest any ha estat la que ha reunit més duatletes, amb un total de 368 i va contar amb una molt bona organització. Les distàncies eren de 5 km córrer + 20 km ciclisme + 2,5 km córrer on el tram de ciclisme, amb un circuit molt bonic i alhora força exigent, va marcar les principals diferències entre els participants. Els guanyadors absoluts de la prova van ser Nan Oliveras  (TGCBINN) i Anna Noguera (C.A Igualada).

Per part del CAI triatló Petromiralles, es va aconseguir una una excel·lent 1ª posició per clubs femenins i una bona 31º posició en la classificació per clubs masculins.

Destacar la victòria d'Anna Nogueran en la general de noies.