miércoles, 26 de julio de 2017

V TRIATLÓ DE VIC 2017

Gran resultat del CAI triatló Petromiralles a l'exigent triatló de Vic

Diumenge 16 de Juliol, a la població de Vic es va cel·lebrar la cinquena edició del triatló d'Osona, prova que puntuava pel campionat de Catalunya per clubs de triatló i que va comptar amb 470 inscrits entre la prova open i el campionat de Catalunya.
La prova consistia amb un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament els triatletes havien de fer 24 km de ciclisme fins a la població de Vic amb un circuit molt exigent on s'havia de coronar l'Alt de la Mina  i finalment  per acabar 6 km de cursa a peu pel centre de la població de Vic.
La prova va començar a les 11h en un dia solejat i molt calorós, amb una temperatura de l’aigua de 26º que va fer que l’ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova foren Luciano Franco Taccome del C.E.T Distance i Eva Ledesma del club Tri 4.40.

Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar la segona posició general d'Albert Moreno i els bons resultats de la resta de components, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent 6a posició de la classificació general del campionat de Catalunya de clubs, sobre un total de 36 equips classificats.