jueves, 19 de enero de 2017

I DUATLÓ CARRETERA MATARÓ 2017

Excel·lents resultats del CAI triatló Petromiralles al I Duatló de carretera de Mataró

Marc Moreno 2º absolut i Marta Botsora 3a a fèmines encapçalen la gran actuació de l'equip del Cai triatló al I Duatló de carretera Mataró SBR

El passat diumenge 15, un total de 321 duatletes van disputar el I duatló de carretera de Mataró i així quedava innaugurada la temporada de duatlons de carretera. La prova  consistia en un primer tram a peu de 6 km per dins la ciutat de mataró , seguit d’un  rapidíssim tram de ciclisme de 20km i finalitzant un tram a peu de 2.5km que transcorria per l’espigó del port de mataró.

La prova va ser guanyada per Victor del Corral de l’equip TRiactiv lanazarote amb un temps de 55:11, seguit de Marc Moreno del Cai triatló amb un temps de 55:41 i tercer Albert Parreño del Fasttriatlo amb  un temps de 55:50.  En fèmines va ser guanyada per Sara Loehr amb un temps de 1:01:45 seguida de Natalia Rodriguez, del CN Mataro amb un temps de 1:02:42 i tercera classificada Marta Botsora del Cai Triatlo amb un temps de 1:05:56,

Pel que fa a la classificació per equips, en nois es va obtenir una 19a posició general i en fèmines es va obtenir una fantàstica 2a posició general.

Pel que representa a la resta de representants del cai Triatlo els resultats van ser el seguents :

V DUATLÓ MUNTANYA DEL PÈLAGS 2017

Diumenge 15 de gener, un total de  320  particicpants van prendre la sortida a la V Duatló de Muntanya dels Pèlags que era campionat de Catalunya absolut i per clubs de duatló de muntanya.
La prova consistia en un primer tram de 6 km de córrer, seguit de 21 km amb BTT i per acabar 3 km més de córrer. La prova va ser dura a causa de la climatologia, ja que la temperatura era força baixa. Pel que fa als recorreguts, tant el córrer com la bicicleta, es van caracteritzar per un ràpid i constant pujar i baixar sense cap tram plà, cosa que no donaven ni un segon de descans als participants.

Els guanyadors absoluts, foren Xavier Jové del  CERRR i Laura Gómez. Per part del CAI triatló Petromiralles, destacar la 2a posició de la Noemí Moreno i la 3a posició general per equips. En l'apartat masculí, destacar la 4ra posició d'Antoni Salanova en grups d'edat i la 22a posició general  per equips.