miércoles, 7 de febrero de 2018

TRIATLÓ D'HIVERN D'ANSÓ 2018

Toni Salanova al Campionat d’Espanya de Triatló d’hivern d’Ansó

El diumenge 4 de febrer es va celebrar el Triatló d’hivern d’Ansó, a la Vall d’Ansó, a la comarca de Jacètània a Osca, que enguany va ser Campionat d’Espanya de Triatló d’hivern. La prova va transcórrer inicialment pels carrers d’Ansó on els triatletes varen fer 7km corrents, per continuar amb 20km de btt, pujant fins a l’estació d’esquí de fons de Linza superant un desnivell positiu de 480m, i acabant amb 10km d’esquí de fons per l’estació.
Alba Xandri i Pello Osoro, s’han proclamat Campions d’Espanya de Triatló d’hivern. Per clubs, les navarreses del Saltoki Trikideak es van proclamar campiones en categoria femenina, i en categoria masculina els campions van ser els també navarresos del Hiruki Valle de Egues Triatlón.
Per part del CAI triatló Petromiralles va participar a la prova en Toni Salanova que va aconseguir una 5a posició a la seva categoria (V3) i 140è a la general